onsdag, januari 21

Fiskarna - Idag
Du hetsar inte upp dig över småsaker. En god vän behöver ditt stöd, och du lyckas ge henne/honom ett mer balanserat perspektiv.

Månad - Positivt i kärleken
Du har förmåga att möta människor på deras nivå, så folkfår förtroende för dig och vill mer än gärna umgås med dig. Relationsmässigt ärdet hur bra som helst. Frågan är bara hur du ska hinna med alla nya och gamlavänner. Även i kärleken blir det en positiv utveckling. Det är gynnsamt attinleda ett förhållande. Våga ta initiativ när du ser någon som intresserar dig!Troligen finns det flera som flirtar med dig, och de känner dessutom varandra.Den du väljer är seriös och pålitlig, och ni har många gemensamma intressen.Har du redan en partner så kan det bli lite smågruff eftersom du gör så mycketannat, så ni har inte några större mängder kvalitetstid tillsammans. Menkänslorna mellan er finns ju ändå kvar, och det är viktigt att uttrycka dem ibåde ord och handling. Små lappar med “jag älskar dig”, “vi ses ikväll” o.d.betyder mycket.

År - Arbete/pengar
Du går in i en sökande, ganska osäker period. Troligen är du aktiv bakom kulisserna i olika sammanhang, och du är rätt nöjd med att vara lite i bakgrunden. Det är bra om du har ett jobb som du kan utföra samtidigt som du tänker på annat. Men du smiter ändå ifrån dina plikter ibland, och upplever alla ”måsten” som direkt själsdödande. Arbetar du med vård, omsorg, psykologi eller trosfrågor, så är det hyfsat givande och utvecklande. Och även konst är ett toppenbra område. Men övriga Fiskar är smått frustrerade. Ofta visar du en nästan provocerande brist på ambitioner, och du kan också göra dig omöjlig genom att ifrågasätta precis allt och alla. Men precis när det verkar som att du kommer att råka illa ut händer det något bra, du blir liksom räddad i sista sekunden. Och du får dina snilleblixtar också, och då blir det en väldig, om än kortvarig, aktivitet som både syns och hörs. Försök vara så självständig som möjligt, för samarbeten blir annars en ytterligare källa till bekymmer.
Det blir ingen riktig ordning på ekonomin heller. Men du blir allt mindre materialistisk, och när du har ett överskott tycker du att det är din plikt att dela med dig. Du är fullt beredd att dra ner på din standard, det är nästan så att allt snack om läckra prylar, mode och dyr design står dig upp i halsen. Kanske blir det ett år när du både jobbar och tjänar mindre, och du märker att det går att vänja sig vid det.


Kärlek/relationer
Du har en tendens att dra till dig krävande människor som aldrig blir nöjda hur du än anstränger dig. I flera år har du kämpat med kärleken, med löften, förpliktelser och krav på lojalitet. Ofta vill du bara komma iväg nånstans där du får känna dig fri, och det är faktiskt inte för mycket begärt. Visst innebär kärleken ett visst arbete, men om det enbart blir ett arbete, så är ju nånting fel. Du och din partner måste reda ut var ni står i förhållande till varandra. Det verkar som att styrkeförhållandet mellan er har varit lite ojämnt. Ni behöver också ha roligt tillsammans, så det är bra att hitta på lite udda, galna saker som gör att ni båda kommer ur era roller. Du har ju massor av kul idéer, så du får se till att genomföra några av dem.
Om du är singel kommer du att bli väldigt uppvaktad, för du har en speciell, elektrisk utstrålning som gör att folk dras till dig. Men du är kräsen. Det måste kännas hundra procent rätt, annars kan det lika gärna vara. Chansen att du träffar någon som det stämmer med är större på en meditationskurs än på dansgolvet. Kärleken kan alltså slå till när du inte letar efter den utan istället ägnar dig åt inre, andligt sökande. Och den du faller för är troligen mycket äldre än du själv. Mest gynnsamt är det i januari, augusti och oktober.


-------------------------------------------------------------------------------------------

Måste bara säga de att Agnes nya låt är grymt bra!

Inga kommentarer: